به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه فرانسوی فیگارو، پزشکان فرانسوی که پیش از این در بیمارستان اروپایی غزه واقع در جنوب این کشور فعالیت داشتند، در بازگشت از غزه روایتهای دردناکی از اوضاع مصیبتبار «جهنم غزه» نقل میکنند.
رافائل بیتی پزشک و نظامی سابق فرانسوی که شاهد جنگهای یوگوسلاوی، لبنان، جنگ خلیج فارس، سوریه و اوکراین بوده و اخیراً نیز در غزه حضور داشته است، میگوید که هیچ کدام از این موارد را نمیتوان با اوضاع غزه مقایسه کرد.
وی در گفت و گو با فیگارو تاکید میکند که غیرنظامیان به هیچ وجه امکان فرار از جنگ ندارند، آنها هیچ منطقهای برای محافظت از خودشان ندارند و صدها هزار نفر از آنها در خیابانها به دنبال آب و غذا میگردند.
این روزنامه به نقل از شاهدان عینی تاکید کرد که در حال حاضر دست کم ۲۵ هزار آواره در اطراف بیمارستان هستند. آنها در شرایط بسیار خطرناک زندگی میکنند و در سرپناه هایی هستند که از چوب یا پلاستیک ساخته شده است.
بتی ادامه داد که حدود ۳ هزار نفر در داخل بیمارستان و در راهروهای آن حضور دارند، اما در عین حال تلاش دارند راهروها را برای رسیدگی به مجروحان خالی کنند. آنها پتوها را از سقفهای کاذب آویزان کرده اند تا بتوانند تا حدی حریم خصوصی برای خود ایجاد کنند.
وی تاکید کرد که هیچ مجروح نظامی در این بیمارستان پذیرش نمیشود، بلکه فقط غیرنظامیان مجروح در آن حضور دارند.
خالد بو طریف پزشک سابق اورژانس از دیگر پزشکان حاضر در غزه بوده است. او توضیح میدهد که چگونه تیم وی موفق به کار در چنین فضایی شده است و در عین حال تاکید میکند که امکان فرصت دادن به بیماران برای گذراندن دوران نقاهت وجود ندارد، چرا که آنها منزلی در اختیار ندارند که به آن بازگردند.
وی توضیح میدهد که تعداد زیادی از مجروحان دچار عفونت شده و نیازمند قطع عضو هستند، این در حالی است که همزمان با هر انفجار، موجی از خودروهای حامل مجروحان و شهدا به بیمارستان گسیل میشوند.
وی ادامه میدهد که به علت فقدان امکانات، بسیاری از مجروحان رها میشوند تا به شهادت برسند. بخشی از این افراد کسانی هستند که از ناحیه جمجمه سر دچار آسیب دیدگی شدهاند. بیشتر آنها طی چند ساعت در راهروهای بیمارستان یا روی برانکاردها جان خود را از دست میدهند و هیچ کس نمیتواند از آنها حمایت کرده یا لااقل مسکّن به آنها تزریق کند، چرا که دارو و مسکن بسیار کم است.
فیگارو در ادامه توضیحات خود میافزاید که بیمارستان اروپایی روزانه صدها بیمار و مجروح را پذیرش میکند که از ناحیه شکم، جمجمه یا سینه دچار جراحت شده اند. بسیاری از مجروحان نیز با اصابت مستقیم گلوله توسط پهپادهای دشمن یا تک تیراندازهای صهیونیست هدف قرار میگیرند.
خالد بن بوطریف با قاطعیت از عبارت کشتار جمعی در قبال جنایتهای رژیم صهیونیستی ضد مردم غزه استفاده میکند و میگوید که ما شاهد عملیات پاکسازی نژادی کاملاً اعلام شده هستیم.
نظر شما